Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lukáš Jilek 14. 10. 2022
Pan Hofírek byl ochotný, příjemný a aktivně s námi komunikoval. Za pár dní jsme měli hotovo a klíče od bytu v kapse. Z naší strany naprostá spokojenost.
David Polasek 7. 10. 2022
Tak můžu říct,že pan Hofírek velice profesionální vystupování,ochota....no prostě můžu říct že jsem koukal jak vše řekl platilo na 1000%,prostě to zkratům. Jako je pan Hofírek tak BRAVIS,jen pokvete,mladý pán ambiciózní,no zrozen pro tu pracikazdopadne už sem kolegovi v práci dál doporučení a vbrzke dne se ozve! Každopádně,nemůžu nic vytknout,spokojenost veliká👏👏👏🤝🤝🤝 S pozdravem váš klient Polášek David Jen tak dál👍👍👍
Barbora Petrovičová 7. 10. 2022
Já i můj přítel jsme byli velice spokojení s panem Hofírkem. Byl velice profesionální a příjemný. Celý proces pronájmu byl rychlý a bez komplikací. Ještě jednou moc děkujeme za skvěle odvedenou práci.
Jakub Kropík 6. 10. 2022
S Tomášem Hofírkem byla dobrá, srozumitelná a stručná komunikace. Příjemný a profesionální zároveň, nesplňuje klasický stereotyp "makléře blbečka a machírka". "Down to earth" člověk, který na dotazy odpovídal včasně a srozumitelně. Pomohl mi nové bydlení vyřešit včas a bez problémů, můžu pana Hofírka jen doporučit. Děkuji za spolupráci.
Zdenko Čepan 5. 9. 2022
Pán Hofírek bol veľmi milý a ochotný. Komunikce bola skvelá a na veľmi profesionálnej úrovni.
Darina Šindelářová 4. 9. 2022
Perfektní spolupráce, ochota a vstřícnost. Moc si toho vážím.
Jakub Sedlář 2. 9. 2022
S panem Hofírkem byla pohodová domluva, na nic netlačil, změna termínu prohlídek taky nebyl problém. Nemůžu nic vytknout.
David Bém 2. 9. 2022
S panem Hofírkem jsme byli spokojení, prezentace bytu proběhla perfektně, podal nám všechny informace, které jsme chtěli vědět, emailová i telefonická konverzace s ním byla rovněž bezproblémová. Velmi ochotný člověk. Při hledání pronájmu jsme komunikovali s mnoha realitními makléři z jiných realitek, ale profesionalitě pana Hofírka nesahali ani po pas.
Martina 1. 7. 2022
Spolupráce s panem Hofírkem byla vynikající, vždy ochotně zařídil, co jsem potřebovala a byl velmi milý a ochotný.
Marek Gardoň 30. 6. 2022
Vyborna domluva, rychle jednani, ochota, vstricnost , vse na profesionalni urovni. minimalne můžu doporučit.
Přidat referenci